Alle auksjoner
×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.

We are hiring!

Sikre kjøp

Tre ekstra forsikringer ved å kjøpe på Catawikis auksjoner:

1. Alle auksjoner overvåkes av en auksjonarius

Alle auksjonene på Catawiki overvåkes av en profesjonell auksjonarius. Alle auksjonariene er eksperter innen sine felt, og velger ut hvilke gjenstander som skal legges ut på auksjon. Auksjonariene overvåker også auksjonene i sanntid, og det er dem som skal kontaktes dersom problemer oppstår.

2. Fakturaer betales til Catawiki

Andre auksjonssider krever normalt at du betaler selgeren direkte, noe som setter kjøperen i en sårbar situasjon. Catawiki bruker et sikrere system. Når du kjøper en gjenstand på en auksjon, sender du pengene til Catawiki. Når vi har mottatt betalingen din, blir selgeren informert. Selgeren må dermed sende gjenstanden til deg innen 3 virkedager. Vi betaler selgeren minst 2 uker etter at du har overført pengene. Dersom noen problemer skulle oppstå med leveranse, gir dette oss tid til å utsette betalingen til selgeren om nødvendig.

3. Tilbakemeldingssystem

Etter hvert eneste kjøp som gjøres gjennom Catawiki, ber vi deg om å gi selgeren tilbakemelding gjennom systemet vårt. Hvis du er fornøyd med frakten, kan du gi selgeren en positiv tilbakemelding, og hvis du ikke er fornøyd, kan du gi beskjed om dette også. Tidligere tilbakemeldinger kan leses i butikksiden til en selger. Dette finner du ved å klikke på et parti, et butikknavn eller en banner.