Retningslinjer for informasjonskapsler

Siste oppdatering den: 02/08/2019

Hos Catawiki bruker vi på forskjellige måter informasjonskapsler og annen sporingsteknologi på nettstedet vårt og i appen vår. Det er derfor vi mener det er viktig å forklare deg hva informasjonskapsler er og hvorfor vi bruker dem. Vi har skissert alle detaljene nedenfor, vi anbefaler at du leser retningslinjene nøye for å få en bedre forståelse av hvordan vi bruker informasjonskapsler og hvilke alternativer du har.

Vi respekterer ditt personvern, derfor håndterer vi alltid alle personopplysninger som samles inn i henhold til Catawikis Personvernerklæring. Du finner definisjonene for begreper i våre Vilkår og betingelser.

Hva er informasjonskapsler?

En cookie (eller informasjonskapsel) er en liten data plassert i nettleseren på datamaskinen eller mobilenheten din. Informasjonskapsler bruker ulike metoder for å legge inn data på eller lese data fra brukeres enheter, for eksempel datamaskin, bærbar PC, nettbrett eller smarttelefon. Dette gjør de for å hjelpe oss med å gjenkjenne enheten din eller lagre preferansene dine. De mest kjente informasjonskapslene er små (tekst) filer som er plassert på enheter og kan identifiseres igjen på et senere tidspunkt. Vi bruker også andre sporingsteknikker, for eksempel JavaScript, web beacons (tagger) (små blokker med kode installert på en nettside, app eller annonse som kan hente visse opplysninger om enheten og nettleseren du bruker), eller enhetsfingeravtrykk, mobil-identifikatorer og sporingsnettadresser. Vi refererer til alle disse teknologiene som "informasjonskapsler" i denne informasjon om retningslinjer for informasjonskapsler.

Hvor lenge forblir Catawikis informasjonskapsler aktive?

Informasjonskapslene vi bruker varierer i varighet. En «cookie-økt» vil utløpe når du lukker nettleseren din, mens en « vedvarende cookie» forblir på enheten din i en lengre periode. Se vår oversikt over informasjonskapsler for de spesifikke oppbevaringsperiodene.

Hvilke informasjonskapsler bruker vi?

Våre informasjonskapsler har forskjellige hensikter, som er spesifisert under. For å se hvilke informasjonskapsler vi bruker, se våre oversikt over informasjonskapsler.

Funksjonelle cookies/informasjonskapsler. Funksjonelle informasjonskapsler er informasjonskapsler som er nødvendige for å utførelsen av vårt nettbaserte marked. Disse informasjonskapslene hjelper oss med å tilby tjenestene våre i henhold til preferansene dine, slik at du får en bedre Catawiki-opplevelse. Det er, for eksempel, en cookie som gjør at du forblir pålogget. Dette betyr at du ikke må logge på hver gang du går til en ny side. Disse informasjonskapslene hjelper oss også å huske hvordan du bruker bestemte funksjoner (f.eks. objekter du har markert som interessant) og kontoinnstillinger (f.eks. språk - eller skjerminnstillinger).

Informasjonskapsler for analyse og forskning. Disse informasjonskapslene fanger opp hvordan du bruker Catawiki. Vi bruker informasjonen fra disse informasjonskapslene til å analysere bruken av vår elektroniske markedsplass og for å finne ut hva som forårsaker feil. Generelt brukes informasjonskapsler for analyse og forskning til å:

• Spore antall brukere på den elektroniske markedsplassen
  • Spore antall brukere på den elektroniske markedsplassen
  • Spore rekkefølgen du viser ulike nettsider i
  • Bestem hvilke deler av den elektroniske markedsplassen som trenger forbedringer
  • Vis tilbakemeldinger
  • Forstå hvilken type bruker du er

Markedsføring cookies. Vi bruker informasjonskapsler for markedsføring for å forstå hva du liker og hvordan du oppfører deg på vår elektroniske markedsplass. Vi sporer oppførselen din, slik at vi kan få en idé om preferansene dine, lagre ID-ene for auksjonene du klikker på, og vise deg objekter som matcher interessene dine. Tredjeparter legger også ut markedsførings-informasjonskapsler på Catawiki. Dette hjelper dem med å vise deg skreddersydde annonser på tredjeparters nettsteder, basert på oppførselen din på den elektroniske markedsplassen vår på Internett. I oversikten over informasjonskapsler nedenfor finner du tredjepartene som plasserer informasjonskapsler for markedsføring når du besøker Catawiki.

Informasjonskapsler for markedsføring sporer dessuten hvilke annonser du allerede har sett, for å sikre at du ikke ser de samme annonsene hele tiden. De kontrollerer også om du har klikket på en annonse.

Vi bruker bare markedsføringsinformasjonskapsler med ditt samtykke. Hvis du velger å slå av markedsføringsinformasjonskapsler, kan du fortsatt se elektronisk annonsering, men annonsene du ser, vil ikke være skreddersydd for interessene dine. Hvis du ikke klikker på et av alternativene for markedsførings-informasjonskapsler (vist nedenfor) og du fortsetter å bruke nettstedet vårt, antar vi at du godtar vår bruk av markedsføringsinformasjonskapsler, og vi vil slå dem på. Du kan når som helst slå dem av igjen.

Dine forhåndsvalg er lagret på Catawiki-domene. Å skru av forhåndsvalgene for informasjonskapsler på et domene (f. eks. Catawiki.com) betyr ikke nødvendigvis at de er avslått også for andre domener.

Hvordan kan du kontrollere bruken av informasjonskapsler?

Nettleserens innstillinger. Du kan administrere innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren du bruker. Husk at våre førsteparts informasjonskapsler er en viktig del av våre tjenester. Hvis du bestemmer deg for ikke å godta dem, kan dette påvirke tilgjengeligheten og funksjonaliteten til noen av funksjonene som gjør vår elektroniske markedsplass attraktiv og enkel å bruke (for eksempel hvis du slår av disse informasjonskapslene, må du kanskje logge inn for hvert besøk). Du kan følge instruksjonene fra nettleseren din om hvordan du godtar, fjerner eller avviser informasjonskapsler:

Chrome Safari Firefox Edge

Informasjonskapsler fra tredjeparter. For å administrere informasjonskapsler fra tredjeparter, kan du besøke nettstedene http://www.networkadvertising.org/eller http://www.youronlinechoices.com/. Disse nettstedene gjør det mulig for deg å blokkere informasjonskapsler fra bestemte tredjeparter. Du kan også besøke nettstedet til tredjepartene for å forstå og kontrollere innstillingene for informasjonskapsler fra hver enkelt tredjepart. Du kan finne en link til disse tredjeparts-nettstedene i oversikt over informasjonskapsler.

Catawiki-appen

Du kan også bruke vår elektroniske markedsplass gjennom appen vår. Catawiki-appen kan lastes ned fra Apple App Store eller Google Play Store. Vi bruker metoder som ligner på informasjonskapsler og tredjeparts-tjenester for å sikre at vi forstår hvordan våre brukere samhandler med appen vår og for å sørge for at appen vår forblir trygg og sikker. For eksempel, vi bruker Fabric å finne virus og feil. Vi bruker også tjenestene til Selligent og FIREBASE til å sende deg push-varslinger. Disse varslene viser mange viktige funksjoner (for eksempel kan de oppdatere deg om en auksjon du er interessert i). Du kan endre innstillingene for push-varsler i appen vår.

Kan disse retningslinjene for informasjonskapsler endres?

Vi kan endre eller supplere disse retningslinjene for informasjonskapsler. Vi streber etter å holde vår informasjonkapselinformasjon oppdatert, men vi ønsker å understreke at oversikten over informasjonskapsler alltid kun er øyeblikksbilder. På grunn av den konstante innovasjonen av den elektroniske markedsplassen, og det faktum at Internett og de ulike berørte partene stadig forandrer seg, er det mulig at informasjonen i disse retningslinjene for informasjonskapsler kanskje ikke er helt oppdatert.

Kontakt

For spørsmål angående disse retningslinjene for informasjonskapsler og bruk av informasjonskapsler på vår elektroniske markedsplass, kan du alltid kontakte oss ved å sende en e-post til privacy@catawiki.com.

Last ned Catawikis auksjonsapp

Last ned fra App Store Last ned fra App Store